Del anís al zumaqueUn exquisito recorrido por las especias y una fascinante historia que recopila los usos y tradiciones de los sabores más emblemáticos del mundo. Las especias son algo extraordinar...9788499926957O'Connell, John
Debate
martes, 1 de noviembre de 2016
60 receptes vegan friendly per donar marxa al diaEn aquest llibre hi trobaràs 60 receptes de_ tarros_ per emportar-te l'alimentació saludable allí on vulguis. Aliments naturals, vitals, ecològics i convenients, aquells que vénen ...9788490344989Marta Vergés
Cossetània
martes, 1 de noviembre de 2016
Viatge als cellers de 30 elaboradors apassionatsEls petits vitivinicultors catalans viuen i senten el vi des del respecte i la passió per la terra, però no sempre són reconeguts. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 30 c...9788490345412Lluís Romero
Cossetània
martes, 1 de noviembre de 2016
"Cuando empecé a cocinar en slow cooker echaba de menos una guía para aprenderlo todo sobre la cocina en olla de cocción lenta. Poco a poco, experimentando, descubrí en el slow coo...9788416641475Miranda Arbizu, Marta
Larousse
sábado, 1 de octubre de 2016
La torrada és un dels menjars catalans per excel·lència. Aquest llibre aplega tot un conjunt de receptes variades amb pa torrat, que van des de les més simples fins a les més compl...9788490345382Joan Jofre
Cossetània
sábado, 1 de octubre de 2016
En aquest receptari us oferim un recull de tapes i aperitius que provenen tant de la cuina tradicional com de la més moderna. Podreu trobar des d'unes tripes, unes croquetes, uns b...9788490345375Mariona Quadrada
Cossetània
sábado, 1 de octubre de 2016
El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles popularsA Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho ...9788494504129Judit Pujadó
Sidillà
sábado, 1 de octubre de 2016
¿Sabías que las alubias negras contienen un 50% más de hierro que un filete, que los garbanzos aportan tanto ácido fólico como las espinacas o que la primera espuma que hizo Ferran...9788408161851Alícia, Fundación
Planeta Gastro
sábado, 1 de octubre de 2016
Recetas e historias de los mejores cocineros del mundo¿Te has preguntado alguna vez qué les gusta cocinar a los grandes chefs en la intimidad de su hogar, lejos del fragor de los fogones de sus restaurantes? En este libro, algunos de ...9788408158684AA. VV.
Planeta Gastro
sábado, 1 de octubre de 2016
150 receptesAquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modes...9788490344965Georgina Caimel Valls
Cossetània
sábado, 1 de octubre de 2016
Pastissos amb amorEn aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base ...9788490344972Elisa Calcago
Cossetània
sábado, 1 de octubre de 2016
Una aproximación a la esencia de los maridajesUna aproximación excepcional y sin precedentes a la ciencia y las teorías del maridaje de la mano del sumiller Ferran Centelles (elBulli 2000-2011).Magistral obra de divulgación en...9788408159551Centelles, Ferran
Planeta
jueves, 1 de septiembre de 2016
¿Tienes problemas digestivos? ¿Haces un régimen sin sal? Este libro te ayuda a elegir y cocinar con las especias que convienen en función de tus necesidades y las de tu familia. Po...9788441436800Bargis, Patricia
Edaf
jueves, 1 de septiembre de 2016
175 vins catalans per menys de 10 ?Existeix la creença que el vi català per ser bo ha de ser car, i es pensa també que el vi d'altres indrets és millor. El llibre que teniu a les mans pretén desmuntar aquestes dues ...9788490345047Romero Garrido, Lluís
Cossetània
jueves, 1 de septiembre de 2016
R-Evolución en tu cocina. La magia de los grandes chefs al alcance de tus manos. . Un libro que te descubre los procesos de la gastronomía molecular de una manera fácil y amena. . Prólogo de Jordi Roca, e...9788479539627Lawton, Becky / POUSSARDI...
Urano
jueves, 1 de septiembre de 2016
Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboraci...9788490344934Carlos Robafum
Cossetània
jueves, 1 de septiembre de 2016
Fresca, auténtica, internacionalDelicias para llevar"Un viaje de descubrimiento gastronómico por las calles de todo el mundo Más de 100 deliciosas comidas que se suelen vender en puestos ambulantes, desde recetas...9783625006503AA.VV
NGV
lunes, 1 de agosto de 2016
Recetas frescas y vitaminadasEn este libro encontrarás 30 recetas de aguas détox para todos los gustos, deliciosamente refrescantes, sabrosas, nutritivas y fáciles de elaborar. Una alternativa deliciosa y sa...9788416449255Lucano, Sonia
Grijalbo
miércoles, 1 de junio de 2016
En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la m...9788490662526Pomés, Leopoldo
Tusquets
viernes, 1 de abril de 2016
Aquest llibre segueix les confitures des dels seus or?gens, passant dÕuna cultura a lÕaltra fins a arribar-nos a lÕimaginatiu recurs per aprofitar els excedents de les collites. S...9788492811786Regàs, Georgina
Farell
martes, 1 de marzo de 2016
Jordi Roca, el cuiner postrer de l?extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pe...9788416154661Jordi Roca
Ara llibres
martes, 1 de marzo de 2016
Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per pri...9788416430215Torres
Rosa dels vents
martes, 1 de marzo de 2016
Sergio y Javier, los hermanos Torres, nos enseñan cada día a preparar recetas originales, sabrosas y asequibles en su programa de televisión Torres en la cocina. Este libro recoge...9788401017315Torres
Plaza & Janes
martes, 1 de marzo de 2016
Quique Dacosta, prestigioso chef poseedor de 3 estrellas Michelin, nos invita a probar en nuestra cocina sus tapas más creativas y emblemáticas. Las tapas de Quique Dacosta hunden...9788416220120Quique Dacosta
Grijalbo
martes, 1 de marzo de 2016
La dieta dels nostres orígens per a una vida saludableRemenat d'ous de perdiu amb cranc i espàrrecs, cavall estofat amb nous i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d'una seixantena de receptes inspirades en els ali...9788490343968Sanz Bellmunt, Maria Cint...
Cossetània
lunes, 1 de febrero de 2016
L'aparador de truites és interminable. Truites amb verdures, peixos, formatges, embotits, pasta, arròs... Truites de sempre, de les nostres àvies, de pagès, recuperades del recepta...9788490343456Toni Monné
Cossetània
lunes, 1 de febrero de 2016
Receptes i aliments del futur per viure millor avuiDescobreix l'univers dels superfoods a través de la descripció de quaranta aliments i setanta receptes delicioses i molt fàcils de cuinar. Sabies que el cacau, l'alvocat, les llavo...9788490343951Carla Zaplana
Cossetània
viernes, 1 de enero de 2016
La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastronòmica, malgrat els canvis d'hàbits, preferències...9788490343715Francesc Murgadas
Cossetània
domingo, 1 de noviembre de 2015
Guía básica para el barman aficionadoCombine, agite, mezcle y remueva. Conviértase en el barman que siempre quiso ser con esta lista de 80 cócteles esenciales que podrá elaborar cómodamente en su propia cocina.9788416407026Jones, Dan
Cinco tintas
domingo, 1 de noviembre de 2015
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.